De top qua varkensvlees deze spareribs van het wel bekende Spaanse Iberico varken. Het Iberico varken kenmerkt zich door de nootachtige smaak en heeft dan ook weinig toevoeging van kruiden of dergelijke nodig. Peper en zout zijn al voldoende om de heerlijke smaak van deze ribben tot hun recht te laten komen. Iberico varkensvlees is van zichzelf vrij vet en mede daardoor ook erg smaakvol. Deze spareribs worden bevroren geleverd per 2 stuks.
Ribfingers zijn de malse stukjes vlees die tussen de ribben van Iberico varken zijn uitgesneden. U kunt hier een overheerlijke snack van maken op uw barbecue. Het Iberico varken kenmerkt zich door zijn nootachtige smaak en is een echte smaaksensatie op het gebied van varkensvlees. Iberico varkensvlees is van zichzelf vrij vet en mede daardoor ook erg smaakvol. Deze ribfingers worden bevroren geleverd in een verpakking van 1 kilo.
Heerlijk malse lamsracks die u zelf kunt portioneren op het gewenste formaat. Een echte traktatie voor op de barbecue. Worden geleverd per 2 stuks van ca. 500 gram per rack (diepvries).
Buikspek van het varken aan het stuk met zwoerd dat zich prima leent om op de BBQ of in de oven in zijn geheel te bereiden. Dit buikspek wordt per kilogram verkocht. Wenst u meer dan een kilo te bestellen geef dan het gewenste aantal kilo's in bij bij aantal. Bijvoorbeeld: U wenst 3 kilogram buikspek te bestellen. Geef dan bij aantal 3 in en wij leveren u 3 kilo buikspek aan het stuk. TIP: koop ook eens een heel stuk buikspek en snijd hiervan speklappen op de door u gewenste dikte!
Een hele varkensprocureur die zeer geschikt is om in zijn geheel op uw kamado te bereiden is. Leent zich prima voor low and slow cooking en dat voor een scherpe prijs. Deze procureur weegt ca. 2.5 kilo.
Malse spiezen van diamanthaas voorzien van een ketjapmarinade. Voor het beste resultaat bereid u deze spiezen korte tijd op hoge temperatuur op uw bbq.