Zoek

*gourmet deluxe* biefstuk naturel (4 pers.)

Heerlijk malse biefstuk gesneden van de diamanthaas. Een mooie uitbreiding op uw gourmetschotel of ideaal om zelf uw gewenste schotel samen te stellen met de andere gourmet deluxe producten. Wordt vers geleverd in een luxe verpakking.
5,75
i h
Product specificaties
Vers of diepvriesVers
*
*
*
Klanten die dit kochten, kochten ook..

Kipfilet (500 gram)

Verse malse kipfilet. Verpakt per 500 gram.
3,95
(7,90/1000 gram)

*gourmet deluxe* garnalen (4 pers.)

Deze garnalen (12 stuks) worden geleverd inclusief passende kruiden. Wij raden u aan om de bijgeleverde kruiden aan te lengen met een beetje olie (olijfolie of een andere olie naar keuze) en deze marinade toe te voegen aan uw garnalen. Een mooie uitbreiding op uw gourmetschotel. Ook ideaal om zelf uw gewenste schotel samen te stellen met de andere gourmet deluxe producten. Wordt bevroren geleverd in een luxe verpakking.
6,50

Filet American (250 gram)

Huisbereide filet American van vers mager rundvlees. Verpakt per 250 gram.
3,95

*gourmet deluxe* biefstuk gemarineerd (4 pers.)

Heerlijk malse gemarineerde biefstuk. Een mooie uitbreiding op uw gourmetschotel. Ook ideaal om zelf uw gewenste schotel samen te stellen met de andere gourmet deluxe producten. Wordt vers geleverd in een luxe verpakking.
5,95

*gourmet deluxe* varkenshaas pampa (4 pers.)

Malse varkenshaas medaillons voorzien van pampa kruiden. Een mooie uitbreiding op uw gourmetschotel. Ook ideaal om zelf uw gewenste schotel samen te stellen met de andere gourmet deluxe producten. Wordt vers geleverd in een luxe verpakking.
5,75