Zoek

Feestmaand

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op

*gourmet deluxe* biefstuk gemarineerd (4 pers.)

Heerlijk malse gemarineerde biefstuk. Een mooie uitbreiding op uw gourmetschotel. Ook ideaal om zelf uw gewenste schotel samen te stellen met de andere gourmet deluxe producten. Wordt vers geleverd in een luxe verpakking.
5,95

*gourmet deluxe* biefstuk naturel (4 pers.)

Heerlijk malse biefstuk gesneden van de diamanthaas. Een mooie uitbreiding op uw gourmetschotel of ideaal om zelf uw gewenste schotel samen te stellen met de andere gourmet deluxe producten. Wordt vers geleverd in een luxe verpakking.
5,75

*gourmet deluxe* kipfilet kerrie (4 pers.)

Malse kipfilet voorzien van een kerrie marinade. Een mooie uitbreiding op uw gourmetschotel. Ook ideaal om zelf uw gewenste schotel samen te stellen met de andere gourmet deluxe producten. Wordt vers geleverd in een luxe verpakking.
4,50

*gourmet deluxe* spicy varkensfiletlapjes (4 pers.)

Varkensfiletlapjes voorzien van een heerlijke licht pikante marinade. Een mooie uitbreiding op uw gourmetschotel. Ook ideaal om zelf uw gewenste schotel samen te stellen met de andere gourmet deluxe producten. Wordt vers geleverd in een luxe verpakking.
2,95

*gourmet deluxe* varkenshaas pampa (4 pers.)

Malse varkenshaas medaillons voorzien van pampa kruiden. Een mooie uitbreiding op uw gourmetschotel. Ook ideaal om zelf uw gewenste schotel samen te stellen met de andere gourmet deluxe producten. Wordt vers geleverd in een luxe verpakking.
5,75

*gourmet deluxe* garnalen (4 pers.)

Deze garnalen (12 stuks) worden geleverd inclusief passende kruiden. Wij raden u aan om de bijgeleverde kruiden aan te lengen met een beetje olie (olijfolie of een andere olie naar keuze) en deze marinade toe te voegen aan uw garnalen. Een mooie uitbreiding op uw gourmetschotel. Ook ideaal om zelf uw gewenste schotel samen te stellen met de andere gourmet deluxe producten. Wordt bevroren geleverd in een luxe verpakking.
6,50

*borrel bites* gekruide kippenvleugels (ca. 500 gram)

Heerlijk gekruide kippenvleugels. Deze kippenvleugels zijn nog niet gegaard en dienen dus nog op de door u verkozen manier bereid te worden. Deze borrelbites worden bevroren geleverd in een luxe verpakking.
2,95

*borrel bites* kipnuggets (ca. 20 stuks)

Écht lekkere kipnuggets van heerlijk mals kippenvlees met een krokant deeglaagje. Uitstekend in de oven/airfryer of friteuse te bereidden. Deze borrelbites worden bevroren geleverd in een luxe verpakking.
3,95

*borrel bites* kippopcorn (ca. 350 gram)

Overheerlijke stukjes echte kipfilet in een krokant jasje met een hint van zwarte peper. Uitstekend in de oven/airfryer of friteuse te bereidden. Deze borrelbites worden bevroren geleverd in een luxe verpakking.
3,95

*borrel bites* yakitori spiesjes (10 stuks)

Deze borrelbites worden bevroren geleverd in een luxe verpakking.Overheerlijke yakitori spiesjes gemaakt van kippendijen. Deze spiesjes zijn reeds gegaard en hoeven alleen kort opgewarmd te worden.
4,95

Hele kalkoen (ca. 3 a 3,5 kg)

Wie kent hem niet deze kerstklassieker. Een hele kalkoen van ca. 3 a 3,5 kilo. Uitermate geschikt om in zijn geheel te bereidden in de oven. Deze kalkoen wordt vers bij u aangeleverd. LET OP: wilt u deze kalkoen voor kerst bestellen dan dient u dit uiterlijk te doen voor 19 december dit i.v.m. de verse aanvoer vanuit Frankrijk. De kalkoen zal dan vers bij u geleverd worden op vrijdag 23 december.
37,95

Hele kalkoen (ca. 5 a 6 kg)

Wie kent hem niet deze kerstklassieker. Een hele kalkoen van ca. 5 a 6 kilo. Uitermate geschikt om in zijn geheel te bereidden in de oven. Deze kalkoen wordt vers bij u aangeleverd. LET OP: wilt u deze kalkoen voor kerst bestellen dan dient u dit uiterlijk te doen voor 19 december dit i.v.m. de verse aanvoer vanuit Frankrijk. De kalkoen zal dan vers bij u geleverd worden op vrijdag 23 december.
59,95

Hele maiskip (ca. 1300 gram)

Deze maïskip kenmerkt zich door zijn mooie gele kleur en mals en smaakvol vlees. Deze maïskip wordt vers bij u aangeleverd.
11,95

Hele ossenhaas vers (ca. 2 kilo)

Een hele Zuid Amerikaanse ossenhaas (vers) die zich uitstekend leent voor verschillende doeleinden, zoals: tournedos, vers gesneden carpaccio of als waar spektakelstuk in zijn geheel bereid.
75,00

Ossenstaart (ca. 1 kg)

Runderstaart of ossenstaart is een gekende klassieker rondom de feestdagen om een heerlijke soep mee te bereidden. Dit product wordt u bevroren en in makkelijk te verwerken stukken geleverd.
11,50

Hertenbiefstuk (2 stuks a 150 gram per stuk)

Overheerlijke en malse hertenbiefstuk gesneden van de rugfilet. Een populair en mooi stuk vlees voor op uw tafel met de feestdagen. Deze hertenbiefstuk wordt door ons zelf ter plaatse geportioneerd op ca. 150 gram per stuk en vacuüm bij u aangeleverd. Let op: dit product is reeds ontdooid en dus niet geschikt om opnieuw terug in te vriezen.
11,50

Konijnenbout (2 stuks diepvries)

Deze konijnenbout worden per 2 geleverd (450 a 500 gram per 2 stuks) en lenen zich perfect om een overheerlijk stoofgerecht te maken voor de feestdagen. Wist u trouwens dat konijn een licht verteerbaar vlees is? Deze konijnenbouten worden bevroren geleverd.
8,95

Cadeaubon

Zoek je een origineel cadeau voor een feestvarken, een gastvrije vriend of om iemand smakelijk te bedanken? Kies dan voor deze cadeaubon voor een heerlijke verrassing.
0,00

Diamanthaas/Jodenhaas (500 gram)

Deze overheerlijke en erg malse biefstuk is een ware traktatie. Dit mooie stukje rundvlees is een gehele tijd moeilijk verkrijgbaar geweest, maar momenteel weer volop leverbaar. Profiteer hiervan en laat u verrassen door dit mooi stuk vlees. Diamanthaas leent zich perfect om te bereiden in de pan of natuurlijk op de BBQ. Check ook onze BBQ rubriek op deze webpagina, voor een heerlijke gemarineerde variant.
9,50

Hachee (1 kilo)

Ambachtelijk bereide runderhachee handig verpakt in een bak van 1 kilogram (diepvries).
7,75

Lamsrack 2 stuks (ca. 1000 gram)

Heerlijk malse lamsracks die u zelf kunt portioneren op het gewenste formaat. Een echte traktatie voor op de barbecue. Worden geleverd per 2 stuks van ca. 500 gram per rack (diepvries).
35,50

Runder carpaccio 1 kilo (12 pers.)

Flinterdun gesneden runder carpaccio handig verpakt per 1 persoons portie (12 x 80gram) diepvries.
22,50

Kipnuggets (1kg)

Écht lekkere kipnuggets van heerlijk mals kippenvlees met een krokant deeglaagje. Te bereiden in airfryer, frituurpan of oven. Verpakt in een zak van 1 kg.
9,95
(9,95/1000 gram)

Spareribs (per stuk)

Heerlijk gemarineerde en gegaarde spare-ribs die alleen even in de oven verwarmd hoeven te worden op 180 graden voor zo’n 20 minuten (diepvries). Verpakt per stuk.
6,25

Varkenshaas (500 gram)

Het wel bekende mals stukje varkensvlees. Verpakt per 500 gram.
6,50
(13,00/1000 gram)

Worstenbrood (10 stuks)

Lekker authentiek Brabants worstenbrood verpakt per 10 stuks (diepvries).
10,50

Garnalen (1 kg)

Heerlijke grote garnalen voor op de barbecue. Wordt compleet geleverd met kruidenmix en aluminium bakje. Uitlekgewicht +/- 750 gram.
17,95
(17,95/1000 gram)