Zoek

Feestmaand

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op

Hele rib-eye zuid Amerikaans grasgevoerd vers (ca. 1700 gram)

Een hele zuid Amerikaanse rib-eye grasgevoerd om zelf op het gewenste gewicht te portioneren of om natuurlijk in zijn geheel te bereiden. Dit vlees kenmerkt zich door zijn mooie rundvlees smaak en mooie marmering. Deze rib-eye wordt vers geleverd.
55,00

Rib-eye Zuid-Amerikaans gras gevoerd geportioneerd (200 gram)

Deze gras gevoerde Zuid-Amerikaanse rib-eye is voor u per stuk geportioneerd en wordt vacuüm aangeleverd. Dit vlees kenmerkt zich door de mooi marmering, malse structuur en heerlijke uitgesproken rundvlees smaak. Let op: op de afbeelding ziet u een hele rib-eye afgebeeld. Ook deze is via onze website te bestellen.
6,95

Hele ossenhaas vers (ca. 2 kilo)

Een hele Zuid Amerikaanse ossenhaas (vers) die zich uitstekend leent voor verschillende doeleinden, zoals: tournedos, vers gesneden carpaccio of als waar spektakelstuk in zijn geheel bereid.
75,00

Hele kalkoen (ca. 3 a 3,5 kg)

Wie kent hem niet deze kerstklassieker. Een hele kalkoen van ca. 3 a 3,5 kilo. Uitermate geschikt om in zijn geheel te bereidden in de oven. Deze kalkoen wordt vers bij u aangeleverd. LET OP: vanwege de beperkte aanvoer van verse kalkoen dit jaar dient u deze uiterlijk te bestellen voor dinsdag 14 december om deze dan op donderdag 23 december vers geleverd te krijgen.
34,95

Hele maiskip (ca. 1300 gram)

Deze maïskip kenmerkt zich door zijn mooie gele kleur en mals en smaakvol vlees. Deze maïskip wordt vers bij u aangeleverd.
11,95

Ossenstaart (ca. 1 kg)

Runderstaart of ossenstaart is een gekende klassieker rondom de feestdagen om een heerlijke soep mee te bereidden. Dit product wordt u bevroren en in makkelijk te verwerken stukken geleverd.
10,50

Hertenbiefstuk (2 stuks a 150 gram per stuk)

Overheerlijke en malse hertenbiefstuk gesneden van de rugfilet. Een populair en mooi stuk vlees voor op uw tafel met de feestdagen. Deze hertenbiefstuk wordt door ons zelf ter plaatse geportioneerd op ca. 150 gram per stuk en vacuüm bij u aangeleverd. Let op: dit product is reeds ontdooid en dus niet geschikt om opnieuw terug in te vriezen.
11,50

Konijnenbout (2 stuks diepvries)

Deze konijnenbout worden per 2 geleverd (450 a 500 gram per 2 stuks) en lenen zich perfect om een overheerlijk stoofgerecht te maken voor de feestdagen. Wist u trouwens dat konijn een licht verteerbaar vlees is? Deze konijnenbouten worden bevroren geleverd.
8,95

Biefstuk exclusief graangevoerd Uruguay (500 gram) AANRADER

Biefstuk die voor u van het stuk wordt gesneden van de dikke lende, een erg mals en mager stukje vlees. Verpakt per 500 gram.
12,50
(25,00/1000 gram)

Garnalen (12 stuks)

Deze garnalen (12 stuks) zijn een prima uitbreiding op uw gourmetschotel en worden geleverd inclusief passende kruiden. Wij raden u aan om de bijgeleverde kruiden aan te lengen met een beetje olie (olijfolie of een andere olie naar keuze) en deze marinade toe te voegen aan uw garnalen.
6,50

Cadeaubon

Zoek je een origineel cadeau voor een feestvarken, een gastvrije vriend of om iemand smakelijk te bedanken? Kies dan voor deze cadeaubon voor een heerlijke verrassing.
0,00

Dry aged côte de boeuf (ca. 500 a 600 gram)

Deze côte de boeuf oftewel ribeye met been heeft een mooie uitgesproken rundvlees smaak en malse bite. Door het dry-aging proces krijgt het vlees een zeer smaakvol karakter en een veel meer uitgesproken smaak. Laat u eens verrassen door dit exclusieve en luxe product. Wordt bevroren geleverd in een luxe doos.
16,75

Dry aged T-bone steak (ca. 500 a 600 gram)

Dry-aged T-bone steak met een mooie uitgesproken rundvlees smaak en malse bite. Door het dry-aging proces krijgt het vlees een zeer smaakvol karakter en een veel meer uitgesproken smaak. Laat u eens verrassen door dit exclusieve en luxe product. Wordt bevroren geleverd in een luxe doos.
19,95

Dry aged tomahawk steak (ca. 900 a 1100 gram)

Een erg stoer en lekker stuk vlees deze dry-aged tomahawk met een mooie uitgesproken rundvlees smaak en malse bite. Door het dry-aging proces krijgt het vlees een zeer smaakvol karakter en een veel meer uitgesproken smaak. Laat u eens verrassen door dit exclusieve en luxe product. Wordt bevroren geleverd in een luxe doos.
37,50

Diamanthaas/Jodenhaas (500 gram)

Deze overheerlijke en erg malse biefstuk is een ware traktatie. Dit mooie stukje rundvlees is een gehele tijd moeilijk verkrijgbaar geweest, maar momenteel weer volop leverbaar. Profiteer hiervan en laat u verrassen door dit mooi stuk vlees. Diamanthaas leent zich perfect om te bereiden in de pan of natuurlijk op de BBQ. Check ook onze BBQ rubriek op deze webpagina, voor een heerlijke gemarineerde variant.
9,75

Hachee (1 kilo)

Ambachtelijk bereide runderhachee handig verpakt in een bak van 1 kilogram (diepvries).
6,75

Lamsrack 2 stuks (ca. 1000 gram)

Heerlijk malse lamsracks die u zelf kunt portioneren op het gewenste formaat. Een echte traktatie voor op de barbecue. Worden geleverd per 2 stuks van ca. 500 gram per rack (diepvries).
27,50

Runder carpaccio 1 kilo (12 pers.)

Flinterdun gesneden runder carpaccio handig verpakt per 1 persoons portie (12 x 80gram) diepvries.
19,95

Snackballetjes (500 gram)

Heerlijke gehaktballetjes die erg lekker zijn voor bij de borrel (diepvries). Verpakt per 500 gram.
4,00
(8,00/1000 gram)

Kipnuggets (1kg)

Écht lekkere kipnuggets van heerlijk mals kippenvlees met een krokant deeglaagje. Te bereiden in airfryer, frituurpan of oven. Verpakt in een zak van 1 kg.
9,95
(9,95/1000 gram)

Spareribs (per stuk)

Heerlijk gemarineerde en gegaarde spare-ribs die alleen even in de oven verwarmd hoeven te worden op 180 graden voor zo’n 20 minuten (diepvries). Verpakt per stuk.
5,95

Varkenshaas (500 gram)

Het wel bekende mals stukje varkensvlees. Verpakt per 500 gram.
4,95
(9,90/1000 gram)

Worstenbrood (10 stuks)

Lekker authentiek Brabants worstenbrood verpakt per 10 stuks (diepvries).
8,50

Garnalen (1 kg)

Heerlijke grote garnalen voor op de barbecue. Wordt compleet geleverd met kruidenmix en aluminium bakje. Uitlekgewicht +/- 750 gram.
15,95
(15,95/1000 gram)